Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 4. mars: viken.no/bjorkelangen-vgs.

Bjørkelangen vgs på gult nivå videre

Koronasituasjonen i Oslo og nærliggende kommuner har blitt vurdert i helga. Skolen har fått avklaring fra kommuneoverlegen i Aurskog-Høland om at undervisningen kan fortsette som planlagt på gult nivå fra mandag 1. mars. Det betyr at alle elever skal ha undervisning på skolen.

Klarte elevene å holde varmen en hel dag ute i snøen?

1IDA hadde enn flott dag med fokus på lek i terrenget med ski, bål og bekledning for holde varmen gjennom en hel utedag.

Yrkesrettet undervisning med rollespill på helse- og oppvekstfag

Elevene på helse- og oppvekstfag har hatt forskjellig opplegg i uka med yrkesfaglig fordypning (YFF). De har blitt utfordret på oppgaver som kan vente dem i fremtidig yrkesliv.

- Elevene har sprudlet denne uka

Mandag 8.2 var skolen tilbake på gult nivå, og det har gått hele tre måneder siden alle elever og ansatte var samlet på skolen sist. Derfor er gleden stor når alle klasser nå kan møtes på skolen som normalt. Alle elevene jeg har hatt denne uka har sprudlet, sier lærer i kroppsøving og idrettsfag, Mads Hansen.

Maja Ozog er valgt til ny elevrådsleder

I dag har skolen hatt elevrådsledervalg. Det var to kandidater som stilte, Maja og Caroline.

Denne klassen samlet inn mest til Tumaini

Klasse 2HEA, som går Vg2 helsefagarbeider, samlet inn mest per elev til årets Tumaini-aksjon, med 443,- kroner i snitt per elev.

Gult nivå fra uke 6

Bjørkelangen videregående skole er på gult nivå fra mandag 8. februar. Gult nivå innebærer at alle elever skal ha opplæring på skolen som normalt, med nødvendige smitteverntiltak.

En uke med yrkesfaglig fordypning på FBIE

I uke 4 hadde Vg1 FBIE, som er frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, prosjektuke i faget yrkesfaglig fordypning.

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Gikk videre til finale i NM i engelsk

Vinneren av innledende runde til NM i engelsk er nå kåret.