Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 4. mars: viken.no/bjorkelangen-vgs.

Søknadsfrist for å søke videregående opplæring er mandag 1. mars!

1. mars er frist for å søke skoleplass i videregående fra høsten. Alle som søker videregående opplæring, søker via nettjenesten  vigo.no . I VIGO får du også svar på søknaden din.

Lurer du på hvilke utdanningstilbud vi har? Se filmen vår her!

Vi presenterer skolen vår i denne filmen. Se alle utdanningsprogrammer vi tilbyr, og les mer om disse på hjemmesiden her.

Bjørkelangen videregående skole er på rødt nivå videre

Kommuneoverlegen vurderer situasjonen slik at Bjørkelangen videregående skole er på rødt nivå fram til vinterferien, som er i uke 8.

Vi gir deg Panteskolen!

«Pant alt. Alltid!» heter det. Men, det er ikke alt i panteinnsamlingen som er pantbart! Johanne og Fredrik gir deg Panteskolen.

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Fra skole til arbeidsliv

Gjennom fokus på arbeidslivet blir elevene forberedt på overgangen fra elev til lærling.

Elevene fikk kurs i Adobe-programmer

Tirsdag og onsdag i uke 50 hadde 1FBA og 2IUA kurs i InDesign og Photoshop.

Gjorde klasserommet om til rettssal

Klassen i rettslære 2 tok rettssalen inn i klasserommet, og gjennomførte rollespill og en fiktiv rettsak.

Elevenes arbeid innbrakte 130 000 kroner til Tumaini

Aksjonsdagen ga solid inntekt til skolens bistandsprosjekt Tumaini. - Vi synes det er fantastisk at vi har klart å samle inn så mye, sier aksjonskomiteen.

Skaper julestemning på skolen

Bjørkelangen videregående skole går inn i desember med lys og varme for hverandre, takket være våre gode elever og medarbeidere.