Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 4. mars: viken.no/bjorkelangen-vgs.

Informasjon om opplæringen ved Bjørkelangen vgs

Sånn det ser ut nå, fortsetter skolen på rødt nivå fram til jul. Dette er en vurdering som blir gjort i samråd med kommuneoverlegen. Vi vil fortsette med noe undervisning på skolen og noe hjemmeundervisning for alle klasser. Elevene finner sine planer i Infokanalen i Teams. Når elevene er på skolen er det viktig at alle forholder seg til gjeldene smittevernregler.

Fredag 27.11 er det aksjonsdag for skolens bistandsprosjekt Tumaini

"Uten vann er det ingen som kan" er årets parole for Tumaini. Fokus-uka avsluttes fredag 27.11 med aksjonsdag, hvor elevene jobber til inntekt for skolens bistandsprosjekt.

Opp i høyden for å justere parabolen

Elevene i Vg2 data og elektronikk satte opp stillas for å justere parabolen.

Studerte elgens hjerte

Elevene i biologi hadde en spennende fagdag hvor de undersøkte elghjerter.

Ny digital veiledningstjeneste for utdanning og jobb

Den nye tjenesten er gratis, og skal gjøre karriereveiledning lett tilgjengelig på nett.

Turdag med gode wraps i sekken

I anledning Verdensdagen for psykisk helse arrangerte Vg1 Helse- og oppvekstfag en turdag fredag 9. oktober.

Livsmestring og psykisk helse på timeplanen

Elevene har hatt temaene livsmestring og folkehelse denne uka, og markerte Verdensdagen for psykisk helse fredag.

Visualiserer ideene sine

Elevene i Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign (1FBA) er godt i gang med å bli kjent med fagene og fremtidens yrker.

Krav om munnbind på buss til og fra skolen

Busstreiken er over, og skolehverdagen går som normalt fra mandag 5.10. Det er viktig å merke seg at det nå er innført påbud om munnbind også på skolebussene til og fra videregående skole.

Etter høstferien tar vi i bruk rehabilitert skolebygg

Det er tid for høstferie på Bjørkelangen videregående skole, og vi flytter nå tilbake til A-bygget!