Årets elevrådsseminar skapte engasjement

Fredag 19. september arrangerte vi i elevrådsstyret elevrådsseminar for alle tillitselever og varaelever.

Vanligvis er det et to dagers seminar på Fossheim leirsted, men i år ble det litt annerledes. På grunn av korona-situasjonen ble årets seminar holdt på en dag i kultursalen på Bjørkelangen skole og: WOW, FOR EN DAG!

Målet med seminaret var at vi alle skulle bli bedre kjent med hverandre, engasjere til elevrådsarbeid og kurse elevene i hvordan man kan være en god tillitselev og hva rollen innebærer.

Vi startet dagen med å danse BlimE dansen, spise deilige kanelboller og høre på morsomme og kloke Janne Nordvang. Dagen innebar også workshop, debattøvelser, bli-kjent leker, caser, rollespill, pizza og twist. I tillegg fikk vi besøk av tidligere elevrådsleder Zoè Kristiansen som holdt foredrag om sine egne erfaringer med elevrådsarbeid og ledelse. FOR ET FORBILDE!

Denne dagen har vært full av latter, smilende ansikt, engasjerte hjerter, fine samtaler, lyttende elever, ulike meninger og gode argumenter. Vi i elevrådsstyret gleder oss til å samarbeide med dette elevrådet og takker for et virkelig fint seminar! SAMMEN FINNER VI FREM!

Hilsen oss i elevrådsstyret
Joachim, Ingrid, Anna, Martine, Johanne, Synne, Hedda og Frida

Les mer om Elevrådet og arbeidet vårt her.