Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 4. mars: viken.no/bjorkelangen-vgs.

Denne klassen samlet inn mest til Tumaini

Klasse 2HEA, som går Vg2 helsefagarbeider, samlet inn mest per elev til årets Tumaini-aksjon, med 443,- kroner i snitt per elev.

Klikk for stort bildeElevene i klasse 2HEA samlet inn mest per elev til Tumaini-aksjonen. Trine Borg-Heggedal / BVS

Klassen ble premiert med pizzalunsj for denne flotte innsatsen. Elevene måtte denne gangen finne nye måter å samle inn penger til Tumaini, siden koronarestriksjoner gjorde det vanskelig å søke arbeid ute på tradisjonelt vis. Derfor opprettet de blant annet en spleis. Klassen samlet totalt inn rundt 7 000 kroner. Godt jobbet, og gratulerer som skolevinner!

Elevene sier at de gjennom Tumaini-uka, som alle klassene på skolen hadde dette skoleåret, lærte mye om forhold i andre deler av verden, som f.eks. Kenya. Det gjør godt å kunne bidra og å hjelpe de som ikke har så mye, sier elevene i klassen.