Elevene fikk kurs i Adobe-programmer

Tirsdag og onsdag i uke 50 hadde 1FBA og 2IUA kurs i InDesign og Photoshop.

Klikk for stort bildeKursholderen er profesjonell grafisk designer og ledet elevene gjennom grunnleggende opplæring i Adobe. Trine Borg-Heggedal / BVS

På kurset i Adobe-programmene jobbet elevene med grunnleggende verktøy for å redigere og manipulere foto i Photoshop. I programmet InDesign fikk elevene et innblikk i det å sette sammen tekst og foto for å lage forsider, plakater, innhold i magasiner, brosjyrer med mer. Kurset ble ledet av en profesjonell grafisk designer i regi av Qross kurssenter. Disse programmene er yrkesstandard for kreative yrker, reklamebyråer og fotografer.

I skolens auditorium var det god plass til elevene i de to klassene. Elevene går Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign, og Vg2 interiør og utstillingsdesign.