Livsmestring og psykisk helse på timeplanen

Elevene har hatt temaene livsmestring og folkehelse denne uka, og markerte Verdensdagen for psykisk helse fredag.

Denne uka har skolen hatt temaet "Livsmestring og folkehelse". Alle klasser har hatt fokus på livsmestring og folkehelse i undervisningen.

Fredag markerte skolen Verdensdagen for psykisk helse, som i år er lørdag 10. oktober. Les mer her: https://verdensdagen.no/ Bjørkelangen videregående skole har tradisjon for å markere denne dagen og samarbeider med helsesykepleier ved skolen, Jane Soley Nadden, om planlegging og gjennomføring.

Elevrådsstyret, elevtjenesten og ledelsen ved skolen var til stede ute om morgenen da elevene kom på skolen. De tok imot elevene med gode smil, frukt og kjeks. T-skjortene de bar var tydelige i sitt budskap: "Se hverandre - kast maska!". Årets tema er "Spør mer".

Tidligere i uka kom kommunepsykolog Rebin Badkan fra avdeling for psykisk helse i Aurskog-Høland kommune, og snakket om temaene "Stress, grubling og bekymring".

Fredag holdt Anders Holmen fra politiet foredrag om krenkelser på internett og sosiale medier.