Visualiserer ideene sine

Elevene i Vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign (1FBA) er godt i gang med å bli kjent med fagene og fremtidens yrker.

Eleven skal lære å jobbe med kunder, og hvor viktig det er å kunne visualisere ideer på en presentabel og informativ måte. Dette er like viktig både innenfor frisør, blomsterdekoratør og interiør.

I denne oppgaven skal elevene øve på å bruke ulike teknikker og tegneverktøy for å fargelegge en perspektivtegning. De har testet ut letra-tusjer, ulike akvarellteknikker, pastellkritt, gråblyanter og fargeblyanter.

Samtidig fikk de i oppdrag å tilpasse farger og interiør til en kunde som hadde konkrete ønsker. Da må behovene analyseres, og elevene må lage fargepalett til kunden.

Noen av resultatene ser dere her.