Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 4. mars: viken.no/bjorkelangen-vgs.

Hverdagsmestring

Vi tilbyr fagskole Hverdagsmestring (30 studiepoeng), 1-årig deltid.

To armer som holder opp en klokke - Klikk for stort bildeKlokke Malvestida magazine/Unsplash.jpg

Om studiet Hverdagsmestring

Fagarbeider innen Helse- og oppvekstfag (herunder hjelpepleier, helsefagarbeider og omsorgsarbeider samt aktivitører), eventuelt realkompetanse (da minimum 5 års relevant praksis).

Omfang
Nettstudium over 1 år med fire 3-dagers samlinger. Fullført og bestått opplæring gir 30 studiepoeng.

Økonomi
Utdanningen er finansiert av Viken fylkeskommune. Studentene dekker kostnadene for egne læremidler.

Mål for fagskoleutdanning
Utdanningen skal utvikle studentene til reflekterte yrkesutøvere. Studentene skal etter gjennomført utdanning ha etablert grunnlag for livslang læring og kontinuerlig omstilling.

Søknad
Søknadsfrist for ordinært opptak er 15. april på www.samordnaopptak.no. Ytterligere informasjon finner du på Fagskolen Viken sine nettsider.

Dersom du trenger hjelp til søkingen kan Ragnhild Holmedahl (ragnhilh@viken.no) eller June Enger (junee@viken.no) kontaktes på e-post, eller på telefon 63 85 44 00.

Nødvendig dokumentasjon skal følge søknaden elektronisk på samordnapptak.no. Dokumentasjon er kopi av fagbrev, vitnemål fra videregående skole og oversikt over arbeidspraksis dokumentert av arbeidsgiver.

Studiestart
Mer info kommer.